Missio Churchin syksyn evankeliointitapahtuma – ”Kristus, kirkkauden toivo” – pidettiin lauantaina 19.9. Jyväskylän Aalto-salilla. Musiikkivieraana päivässä oli vuoden 2018 The Voice of Finland semifinalisti Roberto Brandão yhdessä tyttärensä Saran kanssa. Tapahtuman puhujina olivat Annamari Brandão ja Juha Ketola.

Päivä alkoi ylistys- ja rukoustilaisuudella, missä Annamari Brandão puhui murtumispisteestä – Jumalan vaikuttamasta voitosta ja läpimurrosta taisteluissa. Puheen ydinsanomana oli, kuinka meille on annettu tehtävä mennä ja tehdä Jeesuksen opetuslapsia ja siihen Jumala on antanut meille myös voiman ja valtuutuksen. Voittoihin ja läpimurtoon tarvitsemme kuitenkin ohjeet Jumalalta, miten kulloinkin toimia. Avain Jumalan kuulemiseen on olla Hänen kanssaan, mihin Jumala ennenkaikkea meitä kutsuu.

Iltapäivällä saatiin nauttia Roberton ja Saran tasokkaasta konsertista. Iltatilaisuudessa Juha Ketola julisti kirkkaan evankeliumin sanoman tuomalla kuulijat tärkeimmän kysymyksen äärelle: oletko pelastettu ja uudestisyntynyt Jumalan lapsi? Jeesuksen ristintyö meidän syntiemme sovitukseksi tuli selkeästi esille Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemisen merkitystä havainnollistavassa julistuksessa.

Kristus, kirkkauden toivo -tapahtuma oli täynnä toivoa ja iloa Jeesuksen ristintyön tähden. Saimme nähdä ihmisten ojentautuvan Jumalan puoleen, Pyhän Hengen toimivan ja koskettavan mukana olleita. Innolla jäämme odottamaan, millaista hedelmää tapahtuma on meissä ja koko seurakunnassa sekä uusissa ihmisissä saanut aikaan!

Tapahtuman kuvagalleria:

Kuvat: Kari Veijonen