Kesäkuun viimeisenä sunnuntaina pidettiin ensimmäinen kesäkauden kahdesta Mission kesäillasta. Tällä ensimmäisellä kerralla kokoonnuttiin Anne ja Tuomo Trögin luona Palokassa. Iltaa vietettiin Jumalan Sanan jakamisen, rukouksen, laulun ja yhteyden merkeissä. Illassa vieraili myös pastori Shepher Prabhakar Intiasta yhdessä perheensä kanssa.

Illan alkuun Anne Trög jakoi ajatuksia seurakuntaperheen merkityksestä ja tärkeydestä. Anne puhui siitä, kuinka seurakuntaperheessä kaikilla on oma paikka olla ja palvella aivan kuin tavallisessa perheessäkin. Seurakuntaperheessäkin myös iloitaan jokaisesta uudesta lapsesta, joka syntyy Jumalan perheeseen. Myös elämän koko kaari vauvasta vaariin on läsnä seurakunnan keskellä.

Pastori Shepher puhui Psalmin 84 pohjalta koetusten läpi tulemisesta. Elämässä kohtaamme vaikeuksia ja joudumme välillä käymään kyynellaakson kautta, mutta kun pidämme katseemme Jeesuksessa ja turvaamme Häneen, Jumala tulee kääntämään kaiken parhaaksemme. Vaikeuksien läpi tulemisen kautta uskomme saa kasvaa ja vahvistua. Jumala myös tekee työtä meissä, että opimme näkemään asiat Jumalan valtakunnan näkökulmasta.

Vahvan hengellisen ravinnon lisäksi illassa saatiin myös ruumiin ravintoa. Illan päätteeksi Tuomo laittoi grillin kuumaksi ja isäntäväki tarjosi kokousväelle grillimakkaroita sekä runsaan voileipä-, salaatti- ja kahvipöydän munkkeineen ja piirakoineen. Kesäinen sunnuntai-ilta jatkui kiireettömästi tarjoiluista nauttien ja yhdessä seurustellen.

Kesän toinen Mission kesäilta pidetään heinäkuun viimeisenä sunnuntaina Petäjävedellä Survojen mökillä. Tervetuloa silloinkin mukaan viettämään kesäiltaa seurakunnan perheyhteydessä!

Kuvia Mission kesäillasta:

Kuvat: Jukka Mononen ja Laura-Kaisa Omar