Daily Devotion – “DD” RaamattuHetki

 

Jumala puhuu sanansa kautta

 

Jumala puhuu meille jokaiselle Sanansa välityksellä, kun haluamme viettää aikaa Hänen kanssaan ja kuunnella Häntä. Psalmin mukaan palvelijalle on suuri hyöty Sanan opiksi ottamisesta ja sen noudattamisesta kaikessa elämässä.

Ps. 19: 8-10 (Raamattu kansalle käännös)
Herran opetus on täydellinen, se virvoittaa sielun.
Herran todistus on luotettava, se tekee yksinkertaisesta viisaan.
Herran asetukset ovat oikeat, ne ilahduttavat sydämen.
Herran käskyt ovat selkeät, ne valaisevat silmät.
Herran pelko on puhdas, se pysyy iäti.
Herran säädökset ovat todet ja vanhurskaat kaikki tyynni.

Missio Church seurakunnassa rohkaisemme jokaista rakentamaan ja syventämään henkilökohtaista yhteyttä Jumalaan ja Jeesukseen järjestelmällisen ja säännöllisen raamatunlukemisen kautta.

Apunamme on ”DD” raamatunlukuohjelma, jossa Vanha testamentti luetaan lävitse kerran ja Uusi testamentti kahdesti vuodessa. Jokainen voi myös hankkia käyttöönsä Life Journal Suomi -päiväkirjan, johon voi kirjoittaa Jumalan puhetta omaan elämän-tilanteeseen. Päiväkirjaan kirjoittaminen on uskomattoman mielekäs keino sekä havainnoida ja prosessoida, mitä Jumala sinulle puhuu.

Säännöllinen päivittäinen raamattuhetki ja Jumalan antamien ajatusten kirjoittaminen muuttaa ajatteluamme, asenteitamme, puhettamme ja toimintaamme Jumalan tahtomaan suuntaan ja saamme tuon Psalmin lupauksen mukaisen hyödyn.

Jumalalla on unelma ja missio meidän jokaisen elämälle. Eletään se todeksi yhdessä Jumalan ja toistemme kanssa. Aloita ”DD” Raamattuhetkesi jo tänään – Jumala odottaa sinua.