Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Sunnuntain Yhteys- ja ehtoollisillassa Kari Veijonen puhuu Apostolien tekojen 4:13 pohjalta aiheesta ”He tunsivat heidät niiksi, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa”.

Jeesuksella on kaikki voima ja valta. Kun pysymme lähellä Jeesusta ja luemme Raamattua, se muuttaa meitä ja näkyy meidän elämästämme muillekin.

Jumalan sanassa on voima. ”Mutta monet niistä, jotka olivat kuulleet sanan, uskoivat, ja miesten lukumäärä nousi noin viiteentuhanteen.” (Apt.4:4) Pietari ja Johannes puhuivat rohkeasti Jeesuksesta ja joutuivat pidätetyiksi ja kuulusteltaviksi. Siinäkin tilanteessa heistä näkyi se, että he olivat olleet Jeesuksen seurassa. ”Kun hallitusmiehet ja vanhimmat näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja havaitsivat heidän olevan koulua käymättömiä ja oppimattomia miehiä, he ihmettelivät.” (Apt.4:13)

Meidän ajassa Raamatun arvoihin suhtaudutaan yhä kielteisemmin. ”Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät kärsi tervettä oppia vaan omien himojensa mukaan haalivat itselleen opettajia korvasyyhyynsä. He kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät tarujen puoleen.” (2.Tim.4:3-4) Mekin joudumme monenlaisiin koettelemuksiin ja ristiriitaisiin tilanteisiin. Kun puhumme asiamme rukouksessa Jumalalle, hän voi nostaa meidät vaikeuksien yläpuolelle ja antaa meille uutta näkökulmaa ja asioille uudet mittasuhteet.

Tänäänkin monet niistä, jotka kuulevat sanan, uskovat sen.

Näistä aiheista lisää sunnuntaina Missiolla ja livelähetyksessä. Tervetuloa mukaan!

Käytämme maskia Missio Churchin tilaisuuksissa. Pyydämme kaikki huolehtimaan myös hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Tulethan paikalle vain täysin oireettomana.