Jyväskylän seudun kristilliset seurakunnat viettävät yhdessä Vappua 1.5.2024 klo 13.00 alkaen Jeesus-marssin merkeissä. Marssikulkue lähtee Kaupunginkirkon takaa Kauppakadun ja Kilpisenkadun risteyksestä ja kiertää keskustan alueella noin klo 13-14. Marssin jälkeen kokoonnumme klo 14.00 alkavaan rukous- ja kiitoshetkeen Kaupunginkirkossa. Viime vuonna järjestetylle marssille osallistui arviolta 400 henkeä.

Jeesus-marssi on yksi Jyväskylän suurimmista kirkkosalien ja kokoustilojen ulkopuolella järjestettävistä kristillisistä tapahtumista. Tapahtuman kautta halutaan ilmaista kiitollisuutta Jeesukselle siitä, kuka hän on ja mitä hän on edestämme tehnyt. Jeesus-marssi on julistusta Jeesuksen herruudesta, hyvyydestä ja hänen tarjoamasta iankaikkisesta elämästä. Tapahtumassa halutaan myös siunata Jyväskylää ja rukoilla kaupunkimme ihmisten ja esivallan puolesta.

Jeesus-marssi -tapahtuman juuret ovat 1990-luvun alun Englannissa, josta marssiliike levisi nopeasti ympäri maailman. Suomessakin Jeesus-marsseja on järjestetty useilla paikkakunnilla.