Iloksemme voimme kertoa, että lastentyö Missiolla on jälleen käynnistynyt. Sain sydämelleni voimakkaan kutsun lähteä lastentyötä viemään eteenpäin pyhäkoulun muodossa. Jumala on puhutellut minua, että tämä nuori lasten ikäpolvi on pian jo saavuttamaton kansanryhmä, kun evankeliumia ei enää kuule niin hyvin kouluissa tai päiväkodeissa. Lasten tulee saada kuulla Jeesuksesta ja oppia tuntemaan häntä jo nuorena. Sydämen haluni olisi, että lapset saisivat kasvaa uskossaan ja oppia tuntemaan Jumalan sanaa ja innostua siitä. Unelma olisi, että Mission lapset saisivat vahvan perustan uskon elämälleen ja henkilökohtainen suhde Jeesukseen saisi vahvistua, jolloin he voisivat arjessaan turvata Jeesukseen kaikissa elämän tilanteissa. Pyhäkoulua on tarkoitus järjestää sunnuntaisin kokouksen puheen aikana.

Nyt on hieman jo muotoutunut pientä runkoa sille mitä Pyhäkoulussa tapahtuu. Olemme aloittaneet rukouksella, josta siirrytty lukemaan lasten raamatusta jokin lapsia kiinnostava raamatunkertomus. Lastenraamatussa on lopussa hyviä kysymyksiä, jolla kertomuksen pääpointit ja tapahtumat vielä palautuu mieleen. Nyt viimeisen kahden kerran aikana toiveina ovat olleet Daavid ja Goljat sekä laupias samarialainen. Lapset oikein janoavat Jumalan sanaa ja ovat olleet erittäin kiinnostuneita nimenomaan tästä Raamatun ihmeellisestä maailmasta.

Meillä on jokaiselle lapselle myös oma pyhäkoulutehtävävihko, jossa käydään pääteemoja pienten oppimistehtävien kautta. Ainakin tämä sai suosiota viime kerralla. Sen jälkeen olen antanut aikaa kysyä mietityttäviä asioita ja jo nyt aivan mahtavia kysymyksiä lapsilla ollut, mm. ”Näkeekö Jumala meidät tämän katonkin läpi?”, ”Oliko Jeesus jo silloin olemassa, kun maailmaa luotiin?” ja ”Miksi me ei voida nähdä Jumalaa?”. Minua saa muistaa rukouksin, että osaisin vastata lapsia askarruttaviin kysymyksiin heidän tasollaan ja toki jos en aidosti osaa vastata, täytyy jättää vastaus seuraavaan kertaan. Lopuksi on leikitty lasten toivomia leikkejä. Toiveita on kerätty kasaan ja lapsilla on huikeita ideoita tulevaa ajatellen.

Muutamia viikkoja sitten kysyin, että onko lapsilla rukousaiheita. Esiin nousi tuleva kouluviikko sekä tarhaviikko. Ja yksi oli: ”Rukoillaan tämän pyhäkoulun puolesta, että se voisi mennä eteenpäin.” Lasten rukoukset ovat väkeviä! Nimittäin seuraavalla viikolla saimme tiedon, että Mission kirkkorakennuksesta on vapautumassa 15 neliön tila, joka olisi juuri sopiva pyhäkoulun pitämiseen ja vanhimmisto päätti, että tila vuokrataan tähän käyttöön. Lapsille tulee siis aivan ihka oma tila, jossa pääsemme monipuolisemmin tekemään kaikkea mukavaa! Kiitos Herralle tästä valtavasta rukousvastauksesta!

Rukousaiheita: Rukoillaan yhdessä näiden lasten puolesta, että he saisivat kokea Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksen elämässään ja heidän henkilökohtainen uskonsa Jeesukseen saisi vahvistua. Rukoillaan, että nämä lapset hitsaantuisivat myös yhteen ja saisivat kokea ihanaa yhteyttä toinen toisistaan. Rukoillaan iloa ja riemua jokaiseen kertaan! Rukousaiheena myös tulevan tilan sisustus, että siitä tulisi sekä käytännöllinen, mutta lasten näköinen tila. Tarpeina ainakin lastenkokoiset pöydät ja tuolit! Rukoillaan myös lisää vapaaehtoisia tekemään työtä lasten kanssa ❤ Mukaan mahtuu!

Veera Hytönen