Missiolla vietettiin seurakunnan joulujuhlaa 19.12.2021. Juhlan juonsivat Teemu Kytölä ja Veera Hytönen. Tilaisuus alkoi Teemun lukemalla jouluevankeliumilla, minkä jälkeen Henna Forsman ryhmänsä kanssa johdatti seurakunnan joulun sanoman äärelle niin perinteisten joululaulujen kuin taidokkaan ja vahvatulkintaisen Gospelin, kuten juhlan loppuhuipentumana esitetyn ”Jesus Oh What a Wonderful Child”, myötä. Laulujen lisäksi ylistykseen tanssin kautta johdattivat myös Heidi Rantamäki ja Roosa Ypyä.

Juhlassa joulusaarnan piti pastori Jukka Mononen, joka puhui Jeesuksen syntymästä paimenten näkökulmasta. Puheessaan pastori Jukka toi esille, kuinka paimenten vastuulla oli vartioida lampaita, jotka olivat hyvin mahdollisesti tarkoitettu temppeliä varten temppelin uhritoimituksiin. Yksinkertaisilla lammasten paimenilla ei ollut tuohon maailmanaikaan edes ihmisarvoa, mutta Jumala kertoi evankeliumin Jeesuksen syntymästä ensimmäisenä nimenomaan heille; viimeiset tulivat ensimmäisiksi jouluevankeliumin suhteen, josta mekin olemme päässeet osallisiksi.

Juhlassa saatiin myös olla siunaamassa ja lähettämässä yhtä seurakunnan nuorta palvelutehtävään toiselle paikkakunnalle ja kiitettiin pastoria, työntekijöitä ja muita seurakunnan vastuuhenkilöitä joulumuistamisilla. Lämminhenkisen ja iloisen juhlan lopuksi nautittiin vielä jouluisesta tarjoilusta ja seurakuntaperheen yhdessäolosta.

Kuvat: Kari Veijonen