Jyväkylän seudun kristilliset seurakunnat viettävät yhdessä Vappua 1.5. klo 13.00 alkaen Jeesus-marssin merkeissä. Marssikulkue lähtee Kaupunginkirkon edestä Gummeruksen kadulta ja kiertää keskustan alueella noin kello 13-14. Marssin jälkeen kokoonnutaan klo 14.00 alkavaan rukous- ja kiitoshetkeen Kaupunginkirkossa. Edellisen kerran Jeesus-marssi järjestettiin Jyväskylässä vuonna 2019, jolloin marssiin osallistui arviolta 500 henkeä lähes kymmenestä seurakunnasta.

Jeesus-marssi on yksi Jyväskylän suurimmista kirkkosalien ja kokoustilojen ulkopuolella järjestettävistä kristillisistä tapahtumista. Tapahtuman kautta halutaan ilmaista kiitollisuutta Jeesukselle siitä, kuka hän on ja mitä hän on edestämme tehnyt. Jeesus-marssi on julistusta Jeesuksen herruudesta, hyvyydestä ja hänen tarjoamasta iankaikkisesta elämästä. Tapahtumassa saamme myös siunata kaupunkiamme sekä rukoilla kaupunkimme ihmisten puolesta.

Jeesus-marssi -tapahtuman juuret ovat 1990-luvun alun Englannissa, josta marssiliike levisi nopeasti ympäri maailman. Suomessakin Jeesus-marsseja on järjestetty useilla paikkakunnilla.